Brunch

Gebakken paprika met ei en bieslook

Brunch

Gebakken paprika met ei en bieslook

Tip: je kunt ook ringen puntpaprika bakken met een kwarteleitje. Leuk voor de paasdagen.

Bereidingswijze

  1. Verhit een beetje olie in een gourmetpannetje.
  2. Bak de rode paprika 2 min. draai het met een houten spateltje of vork om.
  3. Breek het eitje in de paprika. Leg de reepjes gele paprika erom heen en bak mee.
  4. Bak tot het ei gestold is. Bestrooi met zout, peper en bieslook.
  5. Schep met een houten spatel op een bord, lekker met een stukje stokbrood.

Gebakken paprika met ei en bieslook

Ingrediënten

Een Herder mes voor vrouwen!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.

lees meer