Onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht!
In het oorspronkelijke recept gaat het om stamppot van witte bonen en snijbonen. We gebruiken nu reuzenbonen en andijvie.
Lees meerEen curry kun je zo pittig maken als je wil. Er zijn rode, groene en gele pasta’s te koop of je kunt het zelf maken volgens recept op de site.
Lees meerSoep maken is altijd een heerlijke bezigheid. En omdat je gelijk iets meer maakt heb je ook nog ergens in de week erna een makkelijke dag zonder koken.
Lees meerEchte lekkere saucijzen van de slager daar is niets mis mee. Heerlijk voor een doordeweekse dag. Lekker klassiek met bloemkool en gekookte aardappels. En met een twist; geroosterde bloemkool met geroosterde Roseval aardappels.
Lees meerMaak zoveel mogelijk gebruiken van alle onderdelen van een ingrediënt. De blaadjes van radijs voor pesto en zoals in dit recept de schillen van bieten voor een pasta op het vlees.
Lees meer4 5 eetlepels olijfolie 1 theelepel pepervlokken 2 struiken broccoli 8 eetlepels Griekse yoghurt 3 eetlepels mayonaise 1 knoflookteen, uitgeperst 1 theelepel geraspte citroenschil 3 theelepels citroensap 4 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas Zet een bakplaat met folie in de oven en verhit de oven tot 200 graden, zodat ook de bakplaat goed heet wordt. Meng
Lees meer2 personen 2 flinke kippendijen met vel en bot ½ ui, in stukjes 1 grote knoflookteen, fijngehakt 300 gram champignons, in stukjes flinke scheut witte wijn 1 eetl. gehakte bieslook of bosui kilo (biologische) aardappelen voor morgen Leg de kippendijen met de vel kant naar beneden op een plank en maak naast het botje aan
Lees meerKruidig, maar ook licht. De smaak van het gerecht hangt heel erg af van de ras el hanout die je gebruikt. Er zijn zoveel verschillende melanges, waardoor de smaak van hetzelfde gerecht zeer van elkaar kan verschillen.
Lees meerNog een heerlijk vegetarisch gerecht. Zo lekker dat ik vaak een dubbele portie maak en de helft invries voor een keer dat ik weinig tijd heb om te koken.
Lees meerDit is een heerlijk frisse versie van een lasagne. In smaak en in uiterlijk. Wil je het nog meer naar de lente laten smaken; vervang de koriander dan door munt. Maar wees dan wel iets zuiniger. Munt kan nogal overheersend zijn.
Lees meerLicht en voorjaarsachtig: een makkelijk, maar toch feestelijk gerechte voor een simpel zaterdagavond diner.
Lees meer2 3 el appelzijn 1 tl suiker 1 kleine winterpeen, in dunne reepjes 2 el olie 1 rode ui, in ringen 1 dunne preien, in stukken van 4 cm 180 g tofugehakt (1 bakje) Notice: Undefined index: amount in /var/www/nluitdekeu-sumun/wordpress/current/wp-content/plugins/cooked/post-types/cp_recipe.php on line 189 Notice: Undefined index: measurement in /var/www/nluitdekeu-sumun/wordpress/current/wp-content/plugins/cooked/post-types/cp_recipe.php on line 189 Notice: Undefined index:
Lees meer