Hoofdgerecht

Thaise spaghetti

Hoofdgerecht

Thaise spaghetti

Snel even iets klaarmaken, dat doen we allemaal van tijd tot tijd. Natuurlijk moet het lekker en gezond zijn. Dit gerecht is snel, lekker en gezond. Wat wil je nog meer.
Een van de ingrediënten die ik altijd in de diepvries heb zijn rauwe garnalen. Komt er plotseling bezoek, geen enkel probleem om iets lekkers op tafel te zetten. Ontdooi de garnalen onder stromend water in 5 minuten en je kunt aan de slag.

Bereidingswijze

  1. Breng een pan met water aan de kook, voeg wat zout toe en kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing echt al dente. Omdat je de spaghetti daarna nog in de wok bakt, bedoel ik ook echt al dente. Giet de spaghetti in een vergiet en spoel koud af.
  2. Meng de bouillon, soja saus, vissaus en azijn.
  3. Verhit de olie in de wok of een grote koekenpan. Bak de knoflook een halve minuut en voeg dan de garnalen toe. Wok 2 tot 3 minuten tot ze roze zijn.
  4. Doe de gekookte spaghetti erbij en schep goed door. Voeg tot slot de tomaten en het bouillonmengsel, de fijngesneden peper en de basilicum toe. Schep alles goed door elkaar, laat door en door warm worden en verdeel over 2 borden.

Thaise spaghetti

Ingrediënten

Een Herder mes voor vrouwen!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.

lees meer