Vis

Grote garnalen met mango

Vis

Grote garnalen met mango

Ik ben dol op ‘fish taco’s, zoals de Amerikanen ze noemen. Een warme wrap gevuld met een visgerecht. De variatie van serveren is zo verschillend, dat ik elke keer weer nieuwsgierig ben hoe mijn bestelling op tafel gebracht wordt. De ene keer krijg je twee kleine wraps met een zeer simpel, maar heerlijke stukje vis en wat saus, een andere keer krijg je een grote overvolle wrap met vis en groente. Als je in Amerika bent, bestel het en laat je verrassen.
Tja, en toen had ik geen wraps in huis, maar wel quinoa en heb ik de wrap vervangen voor rode quinoa. Een perfect alternatief, dus de keus is aan jou of met quinoa of op een wrap.
Bewaar in ieder geval wat van de quinoa om morgen door de andijviesla te mengen.

Bereidingswijze

  1. Rooster de komijnzaadjes in een droge koekenpan en stamp ze in de vijzel fijn.
  2. Verhit de olie in een grote koekenpan op middel vuur. Voeg de garnalen, wat zout en de knoflook toe en bak, terwijl je de pan schudt, 2 minuten tot de garnalen roze beginnen te worden. Voeg de komijn toe en bak nog 2 minuten tot de garnaal zo goed als gaar is. Voeg de peper, mango en koriander toe en schep 1 minuut om. Roer er tot slot het limoensap door en zet het vuur uit. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Je kunt dit gerecht op 2 manieren serveren. Of op gekookte quinoa of in een wrap.

Grote garnalen met mango

Ingrediënten

Een Herder mes voor vrouwen!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.

lees meer