Primeur! In Engeland hebben ze een pitloze avocado geïntroduceerd bij Marks&spencers. Avocado’s zijn hot en hip. Er is zelfs een restaurant dat de ‘Avocado show’ heet in Amsterdam. Pitloze avocado’s konden ook niet uitblijven. Het schoonmaken van een avocado is niet ingewikkeld, wel kan het een gevaarlijk klusje zijn omdat je op de gladde pit kunt uitschieten. De vele ongelukken in de keuken met deze vrucht hebben er voor gezorgd dat er een pitloze avocado is ontwikkeld. De gezonde vrucht heeft een iets andere vorm dus voor mij nieuwe inspiratie voor receptontwikkeling. En waarschijnlijk ook heel handig om deze wraps mee te maken.
Boekrecensies - 11 maart 2021
Boekentips voor vegetarisch en plantaardig eten
Boekentips die je kunnen inspireren om minder vlees en meer plantaardig te gaan eten.
Lees meer
Blog - 28 november 2023
Zwarte kikkererwten?! met kerst?
Peulvruchten, erwten of bonen maak een elegant gerecht en ze kunnen gewoon op het kerstmenu.
Lees meer
Basisbereidingen - 8 april 2018
Vinaigrette, sladressing
Foto Henk Brandsen De basis van een goede vinaigrette is 1 el azijn op 3 el olie met een beetje mosterd, suiker, peper & zout naar smaak. De smaakmakers worden eerst toegevoegd aan de azijn en gemengd. Op het laatst wordt de olie erdoor geroerd. De soort azijn is afhankelijk van je voorkeur en het
Lees meer