Trek in 2020

  Posted on   by   Geen reacties

Zwemmen en koolhydraatarm eten

Onze nieuwste nieuwsbrief gaat over de lekkerste gerechten voor het komende jaar. Ben je al geabonneerd? Niet, dan is het heel makkelijk ,gewoon even klikken op ‘ontvang nieuwsbrief’ rechtsboven.

In 2020 ben ik weer lekker veel aan het zwemmen en eet ik zo veel mogelijk koolhydraatarm tijdens de lunch en het avondeten. Maar ’s ochtends begin ik met vers fruit, alleen maar koolhydraten en bijna helemaal geen vet (een variant op het oude Montignac dieet ). Dat is zo makkelijk en lekker (zowel thuis als in een restaurant) en houdt mijn gewicht een beetje in het gareel. Natuurlijk neem ik dan wel heel af een toe een lekker patatje, een fijne risotto of gewoon een stevige bruine volkoren boterham (liefst vol pitten en zaden) met roomboter en oude kaas.

Maar ik verheug me nu al op die koolhydraatarme lievelingshappen die ik in de loop van het jaar op het menu heb staan:

Pepersteak uit de wok 
BBQ mosselpakketjes met zeekraal en saffraanmayonaise 
Speenvarken koteletjes op de BBQ met tijm en knoflook 
Knapperige aspergesalade met amandelolie en zelfgerookte tongfilet (de suiker in dit recept laat ik weg)
Silken tofu, sesam-spinazie en eierdooier

 

 

 


Author: José van Mil - Pepper & Salt

José van Mil Pepper & Salt professionele, ervaren foodstylist (foto en film) en receptontwikkelaar
Gespecialiseerd in smakelijke foodstyling en receptontwikkeling inclusief food concepten en producties. Ik denk brand strategisch en doelgroepgericht. Mijn recepten schrijf en kook ik ook met het oog op fotografie; lekker, toegankelijk, gezond, vernieuwend en fotogeniek. Ik werk met veel plezier aan grotere en kleinere producties. Mijn foodstyling en receptuur zijn inzetbaar op alle media waar de foodmarket gebruik van maakt. www.pepper-salt.nl
Ook zaakkundig op het gebied van eten voor kankerpatiënten. www.eten-met-kanker.nl

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *