Lunch

Ramen Noodle Salade (vegan)

Lunch

Ramen Noodle Salade (vegan)

Snel een onverwachte salade op tafel zetten, dit is je kans. Zeker voor die warme zomeravonden die straks weer komen, maar voor een gezellige lunch met wat vrienden is dit ook een verrassende aanrader.

Voor 2 tot 4 personen.

 

Bereidingswijze

  1. Meng tahini, sojasaus, maple siroop, rijstazijn, gember en hete saus in een kom tot een gladde saus.
  2. Doe de broccoliroosjes in een keukenmachine en maal fijn. Zorg dat er geen grove stukken meer zijn.
  3. Kook de ramen noodles al dente in een pan met kokend water (3 tot 4 minuten) of kijk wat de gebruiksaanwijzing zegt. Kook de noodles beslist niet te lang, dan wordt het gerecht plakkerig. Spoel ze goed af onder de koude kraan tot ze niet meer plakken. Het koude water koelt ze af, stopt het kookproces en verwijdert het eventuele zetmeel.
  4. Schep de koude noodles in een grote kom en voeg broccoli en wortel toe. Meng en roer er dan langzaam de saus door. Heb je wat over, gebruik het de volgende dag bij een ander gerecht.
  5. Dat is alles. Hoe makkelijk is dit vegan lunch-, bij- of hoofdgerecht.

Ramen Noodle Salade (vegan)

Ingrediënten

Een Herder mes voor vrouwen!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.

lees meer