Hartige herfstcrumble
Harde wind, regen … echt herfst. Met deze hartige crumble kun je er tegen! Goed gevuld met zoete aardappel, prei en paddenstoelen.
Lees meerAziatische schar met snijbiet en komkommersalade
Schar bakken in de oven. Een beetje van mij zelf en een beetje uit de Chinese keuken. Bij mijn Chinese familie wordt vis altijd van kop tot staart geserveerd. Een grote tarbot met zoute zwarte boontjes behoort tot één van onze favorieten. Dit recept met schar is een variatie op het familierecept.
Lees meerVenkelsoep met gierst
Een echt comfort soepje! De gierst maakt de soep vol van smaak en zorgt voor een warm en wat rul mondgevoel.
Lees meerPosteleinsalade met bietjes
Winterpostelein doet het goed in salades. De blaadjes zijn lekker knapperig en fris pittig van smaak.
Lees meerPompoen gevuld met kaas en cantharellen
November is de pompoenmaand bij uitstek. Leuk om dan weer eens iets heel anders te proberen.
Lees meerTarbot met rozemarijn-citroenolie
Tarbot is een van de lekkerste vissen die ik ken. De makkelijkste manier om deze dikke platvis te bereiden is in de oven. Je kunt één grote of een paar kleinere met wat plakjes citroen en kruiden op een platte ingevette aardewerken schaal in de oven garen. Het is heel handig en mooi de vis op die schaal op tafel te zetten. In de rubriek Keuken & zo kun je lezen hoe je de tarbot vervolgens kunt fileren en daar vind je ook allerlei smakelijke informatie over Rozemarijn.
Lees meerBlijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.
lees meer