lunchgerecht

Venkel-appelsalade met Manchego kaas

lunchgerecht

Venkel-appelsalade met Manchego kaas

Deze salade at ik in het Spaanse restaurant Jaleo in Las Vegas. Een frisse salade van mooie ingrediënten – waaronder de Spaanse Manchego kaas, is makkelijk te maken.

Bereidingswijze

  1. Schaaf venkel in dunne plakjes, gebruik mandoline of kaasschaaf
  2. Snij appel in dunne plakjes
  3. Kraak de walnoten en halveer ze
  4. Snij Manchego kaas in kleine blokjes
  5. Meng alle ingrediënten in een ruime schaal.
  6. Maak de dressing van olijfolie en sherry azijn
  7. Doe dressing over salade en snipper wat verse bieslook erover

Venkel-appelsalade met Manchego kaas

Ingrediënten

Robert Herder messen: Altijd vlijmscherp!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.

lees meer