Deze lekkere knapperige slawraps met bonen en maïs kun je makkelijk een paar uur van te voren bereiden en zijn zo gemaakt. Deze groentewraps smaken ook heerlijk bij de barbecue of neem ze mee voor bij een picknick.
Hoofdgerecht voor 2 personen of lunchgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Bereidingswijze
- Schep de bonen, de maïs, de tomaat, de avocado, de sjalot, de knoflook en de korianderblaadjes door elkaar. Breng het bonenmengsel op smaak met Tabasco, peper en zout.
- Schep telkens 1/6 deel van het bonenmengsel op een slablad, vouw de zijkanten naar binnen en rol het blad over de vulling heen. Maak zo nog 5 wraps. Prik in elke wrap 2 prikkers en snijd de wraps schuin middendoor. Serveer met chilisaus naar smaak.
Tip
Rol elke wrap in een stuk huishoudfolie en leg ze tot gebruik in de koelkast of neem ze mee in de koelbox. Snijd de wraps te plekke middendoor.