Paddenstoelen carpaccio

Paddenstoelen carpaccio

Het ideale voorgerecht voor vegetariërs en niet vegetariërs, gewoon omdat het lekker is en simpel te maken. Gebruik verse kruiden die je in huis hebt, maak het jezelf niet al te moeilijk als je bijvoorbeeld alleen maar bieslook kunt gebruiken. Ook dat smaakt heerlijk.

Bereidingswijze

  1. Pureer in het kleine bakje van de keukenmachine de kruiden met de olijfolie. Voeg zout naar smaak toe.
  2. Wrijf de champignons schoon en snijd ze in heel dunne plakjes. Verdeel ze over 4 borden.
  3. Bedruip met het citroensap en verdeel de kruidenolie erover.
  4. Garneer met de gehakte amandelen en de Parmezaanse kaas.

Paddenstoelen carpaccio

Ingrediënten

Een Herder mes voor vrouwen!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.

lees meer