Onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht!
Dit zijn twee recepten, vandaar dat de ingrediëntenlijst misschien wat lang lijkt. Het zijn echt heel lekkere gehaktballetjes. En behoorlijk makkelijk te maken, de dille en de nootmuskaat geven de balletjes een mooie smaak. Ik moet meteen iets bekennen. Ik heb de saus verdubbeld. Heel lekker om met stokbrood in de saus te dopen. De wortelsalade is ook een topper en prima van tevoren te maken. Zelfs iets beter, dan kan de dressing een beetje vermengen met de wortels. Voor de balletjes geldt hetzelfde, bewaar ze na het bakken afgekoeld in de koelkast en maak de saus de volgende dag. Maar… was je pan niet af. Anders mis je de aanbaksels en die maken de saus altijd lekkerder. Gewoon op het fornuis laten staan.
Lees meerDit recept van mijn vriendin Ulrika Gustafsson is voor mij het ultieme zomergerecht. Iedere zomer verwen ik er mijn gasten en natuurlijk mijzelf mee. Het enige dat moeilijk is, is op tijd beginnen. De zalm heeft 48 uur nodig om te marineren, dus daar moet ik op tijd mee beginnen.
Lees meer