We hebben een primeur! De eerste Zeeuwse hangcultuurmosselen van 2017 zijn op zee geoogst. Deze lokale en zuivere vorm van bio landbouw zorgt voor heerlijke mosselen. Mosselen uit Zeeland zijn 100% natuurlijk. Ze hangen aan grote trossen in het water en komen niet op de bodem. Koop nu bij de visboer een bak mosselen. Omdenken; fast food +. Een pan mosselen staat binnen 10 minuten op tafel. Serveer er een knapperige salade en een desem stokbrood bij. Kijk hier voor een super snelle maaltijd en inspiratie voor recepten.
Recensie - 10 september 2025
Restaurant Codium* in Goes
In Restaurant Codium is het culinair genieten van het moois dat Zeeland voortbrengt.
Lees meer
Restaurant recensies - 10 oktober 2022
Sardijnse topper in Olbia
Vorige week, tijdens mijn culinaire trip naar Sardinie, was mijn eerste maaltijd in een gerenommeerd restaurant in Olbia. Restaurant Il Mattacchione zet in ieder gerecht één ingrediënt in de spotlights. Na tomaat, inktvis, aardappel, rijst, kwartel kwam het dessert met appel. Nu in het Sardijnse seizoen; appel met ‘prickly pears’ ofwel cactusvijgen. Flinterdun gesneden plakjes
Lees meer
Uncategorized - 5 december 2022
Boekrecensie
Een origineel kookboek met 90 vegetarische Indische recepten en verhalen.
Lees meer