Gebakken salieblaadjes deze smaakmaker is zo gemaakt. Heb je een plant in de tuin staan of nog een paar takjes salie over in een doosje met Italiaanse tuinkruiden maak deze gebakken salieblaadjes. Verhit in een kleine koekenpan een royale scheut olijfolie. Haal de blaadjes van de steeltjes en leg ze in de hete olie. Bak aan beide kanten in enkele minuten goudbruin. Schep de blaadjes uit de olie en leg op een stukje keukenpapier. Maal er een klein beetje zeezout boven. Verkruimel de blaadjes boven een pasta gerechtje met tomatensaus voor extra smaak en bite.
Keuken & zo - 18 november 2016
Innovatie: friet speciaal 2.0 in Amsterdam
In Amsterdam-zuid op de Johannes Verhulststraat kun je een wel heel bijzonder frietje eten, met recht een frietje speciaal. Samen met topchef Ron Blauw hebben Sammy en Pebbles een nieuw product voor hun frietboutique ontwikkeld. Het is een vers frietje met een mayonaise van boerenkool en krokantjes van rookworst bovenop. Dit is echt een winter
Lees meer
Boekrecensies - 19 oktober 2020
Eigentijds boek Salad days
Eigentijds boek Salad days: vol met salades die je iedere dag wilt eten ‘Salades zijn niet alleen voor de zomer, dat maakt ze juist zo leuk’ zegt Ajda. Je kunt echt het hele jaar door salades op tafel zetten. Met salades kun je makkelijk de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groente verhogen. Dus zet ook in de
Lees meer