Gebakken salieblaadjes deze smaakmaker is zo gemaakt. Heb je een plant in de tuin staan of nog een paar takjes salie over in een doosje met Italiaanse tuinkruiden maak deze gebakken salieblaadjes. Verhit in een kleine koekenpan een royale scheut olijfolie. Haal de blaadjes van de steeltjes en leg ze in de hete olie. Bak aan beide kanten in enkele minuten goudbruin. Schep de blaadjes uit de olie en leg op een stukje keukenpapier. Maal er een klein beetje zeezout boven. Verkruimel de blaadjes boven een pasta gerechtje met tomatensaus voor extra smaak en bite.
Nam sed orci quis mi interdum fringilla
Nam sed orci quis mi interdum fringilla ac et nibh. Duis id tellus a augue sodales bibendum vel ac tortor. Phasellus posuere est id tellus ornare, sit amet rhoncus elit suscipit. Maecenas venenatis consequat ligula, eget mollis dui volutpat vel. Phasellus lacus lectus, condimentum sed malesuada in, efficitur quis ligula. Maecenas aliquet dignissim orci sit
Lees meerStress in de supermarkt; herkenbaar?
Wat eten we vanavond? Stress in de supermarkt; herkenbaar? Voor veel mensen is het dagelijks weer een terugkomend verhaal. Wat zetten we op tafel? Zeker als je kinderen hebt die snel muiten. Of als je een drukke dag hebt gehad en met een vol werk hoofd door de winkel loopt. Een aantal dagen van de
Lees meerGRIEKENLAND – Hét KOOKBOEK
GRIEKENLAND – Hét KOOKBOEK Griekenland Hét kookboek, kan door geen ander zo mooi omschreven worden als Rianne Buis ze heeft jaren op Kreta gewoond. Regelmatig vliegt ze terug van haar nu thuis basis, Amerika. Gewoon om te blijven proeven, genieten en leren van deze ambachtelijke keuken. Dit is echt zo’n boek waar je jaren op
Lees meer