Gebakken salieblaadjes deze smaakmaker is zo gemaakt. Heb je een plant in de tuin staan of nog een paar takjes salie over in een doosje met Italiaanse tuinkruiden maak deze gebakken salieblaadjes. Verhit in een kleine koekenpan een royale scheut olijfolie. Haal de blaadjes van de steeltjes en leg ze in de hete olie. Bak aan beide kanten in enkele minuten goudbruin. Schep de blaadjes uit de olie en leg op een stukje keukenpapier. Maal er een klein beetje zeezout boven. Verkruimel de blaadjes boven een pasta gerechtje met tomatensaus voor extra smaak en bite.
No waste - jonge groene lente blaadjes
Radijsblaadjes, venkeltoppen en het zachte groene loof van de worteltjes. Deze jonge groene blaadjes gaan gewoon in een heerlijke salade voor de lunch. Voor een lekker kruidige salade voeg je er nog basilicumblaadjes en geplukte takjes kervel aan toe. Schep de salade om met een zelf gemaakte peterseliedressing. Dat is zo gepiept en maakt het
Lees meerGeroosterde nootjes
Het basisrecept voor geroosterde nootjes; 10 minuten op 180 graden. Als je dit onthoud als je noten gaat roosteren dan kan het niet fout gaan. Geroosterde noten zijn zo gemaakt. Als de oven nog aan staat leg dan gelijk een bakplaat met noten klaar. Zelf geroosterde noten kun je altijd in je kast hebben staan. Ze
Lees meerVers versus convenience.
Vers versus convenience. Wanneer wil je vers, wanneer gemak en hoe vers is gemak tegenwoordig nog?
Lees meer