Blog

Vers van de Pers: Linzen! van Joke Boon

Vers van de Pers: Linzen! van Joke Boon. Wie kent Joke boon niet van haar originele en eigentijdse kookboeken vol gezonde, goed maakbare recepten? Na Bonen!, De Vega Optie en Koken met Kleur is er nu haar nieuwste boek Linzen! In dit enige echte linzenkookboek geeft Joke Boon – dé peulvruchtenexpert van Nederland – de

Blog

Vers van de Pers: Linzen! van Joke Boon

Vers van de Pers: Linzen! van Joke Boon. Wie kent Joke boon niet van haar originele en eigentijdse kookboeken vol gezonde, goed maakbare recepten? Na Bonen!, De Vega Optie en Koken met Kleur is er nu haar nieuwste boek Linzen! In dit enige echte linzenkookboek geeft Joke Boon – dé peulvruchtenexpert van Nederland – de

Vers van de Pers: Linzen! van Joke Boon

Vers van de Pers: Linzen! van Joke Boon. Wie kent Joke boon niet van haar originele en eigentijdse kookboeken vol gezonde, goed maakbare recepten? Na Bonen!, De Vega Optie en Koken met Kleur is er nu haar nieuwste boek Linzen! In dit enige echte linzenkookboek geeft Joke Boon – dé peulvruchtenexpert van Nederland – de old skool linze een smakelijke en kleurrijke make-over. Met meer dan 75 gezonde en veelzijdige recepten met de proteïnerijke linze in de hoofdrol.

Linzen laten linzen zich makkelijk combineren met groente, vis en vlees. En ook in zoete gerechten, zoals koekjes en cakes doen ze het verrassend goed. In elk recept zijn linzen verwerkt: van chocolinzenspread en fruitige linzenwafels voor het ontbijt tot snacks als bitterballen en bapao met kruidige linzenvulling. Van makkelijke maaltijden als linzen-bietburgers en stamppot met pompoen en pindajus tot linzenpudding met passievrucht en witte-chocoladetruffels. En natuurlijk ontbreekt de linzensoep niet. Daarvan staan in dit boek maar liefst tien variaties.

ISB 9789046824832

Hardcover, 192, pagina’s,

Druk 1, te koop vanaf 6 oktober 2020

Koop hier

Auteur

Clara ten Houte de Lange

Over de auteur

Clara ten Houte de Lange – een gezonde lekkerbek

Als ik iéts ben, is het wel een gezonde lekkerbek. Lekker koken is de tool om mijn passie kracht bij te zetten: gezond eten lekker maken. Vanuit Assisti Culinair & Communicatie adviseer ik bedrijven in de foodsector en maak ik recepten, culinaire artikelen en columns voor diverse media en kookboeken. Recepten zijn hét middel om ideeën die je met overtuiging hebt bedacht, te delen en anderen ervan te laten genieten.

Lees meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.