Cooking method: Koken
Geroosterde groenten met rash el hanout en feta
Vandaag vegetarisch. Geroosterde groenten is een van mijn favorieten. Je kunt het goed voorbereiden en de oven doet het meeste werk!
Lees meerCourgettestamppot met lamsworstjes
Stamppot. Courgettes blijven, mits droog en niet te koud bewaard, lang goed. Met de laatste courgettes uit de moestuin maak ik dit smakelijke stamppotje.
Lees meerBoekweitsalade met snijbonen en rode grapefruit
Boordevol vezels. Deze lauwwarme salade met grapefruit en snijbonen is eenvoudig te maken en zit boordevol vezels.
Lees meerCitroenkip met bosui
Kip recept. Een lekker friskruidige hoofdgerecht van Chinese oorsprong. Door toevoegen van citroen en ketjap krijgt de kip een heerlijke smaak.
Lees meerSurinaamse pindasoep
Surinaamse pindasoep. Ik ben dol op pittige Surinaamse pindakaas. Wil je de soep niet zo scherp gebruik dat gewone pindakaas of vervang een gedeelte van de Surinaamse pindakaas. Geen bakbananen kunnen krijgen, gebruik dan onrijpe gewone bananen en kook die de laatste 5 minuten mee.
Lees meerRavioli met spek, ui en pesto
Pesto maken. Zo eenvoudig en zo lekker, kant en klare verse ravioli met zelfgemaakte pesto gemaakt van hazelnoten, een restje basilicum uit de kas, boeren belegen kaas en olijfolie.
Lees meer