Cooking method: Bakken

22 december 2015

Knapperige kaneelkoeken

Filodeeg lijkt lastig om mee te werken maar is juist heel makkelijk in het gebruik. Je moet alleen even uitkijken dat het niet uitdroogt. Laat velletjes die je nog niet gebruikt daarom op elkaar liggen en dek ze af met een doek.

Lees meer
21 december 2015

Kersttulband met amandelspijs en Franse vruchtjes

Notice: Undefined index: amount in /var/www/nluitdekeu-sumun/wordpress/current/wp-content/plugins/cooked/post-types/cp_recipe.php on line 189 Notice: Undefined index: measurement in /var/www/nluitdekeu-sumun/wordpress/current/wp-content/plugins/cooked/post-types/cp_recipe.php on line 189 Notice: Undefined index: name in /var/www/nluitdekeu-sumun/wordpress/current/wp-content/plugins/cooked/post-types/cp_recipe.php on line 189 2 el paneermeel klontje boter voor het invetten 250 g zelfrijzend bakmeel 75 g Franse vruchtjes, fijngehakt 125 g fijne kristalsuiker 1 zakje vanillesuiker 100 g amandelspijs, in

Lees meer
3 december 2015

Gevulde speculaas met sinaasappel

Gevulde speculaas maken is helemaal niet moeilijk en qua smaak minstens zo lekker als die van de banketbakker! Ik voeg altijd een vleugje sinaasappel toe, dat geeft de speculaas een heerlijke smaak en maakt hem net even anders dan alle andere gevulde speculaas. Gebruik amandelspijs van goede kwaliteit en roomboter die ingrediënten zijn onmisbaar voor een lekkere gevulde speculaas. Het is wel iets duurder maar dat is het dubbel en dwars waard. Als je eenmaal een keer homemade speculaas gegeten hebt wil je gewoon niets anders meer.

Lees meer
24 november 2015

Citroenkip met bosui

Kip recept. Een lekker friskruidige hoofdgerecht van Chinese oorsprong. Door toevoegen van citroen en ketjap krijgt de kip een heerlijke smaak.

Lees meer
20 november 2015

Ravioli met spek, ui en pesto

Pesto maken. Zo eenvoudig en zo lekker, kant en klare verse ravioli met zelfgemaakte pesto gemaakt van hazelnoten, een restje basilicum uit de kas, boeren belegen kaas en olijfolie.

Lees meer