Bijgerecht

Guacamole

Bijgerecht

Guacamole

Bereidingswijze

  1. Snijd de tomaat in vieren en verwijder de pitjes. Dep de partjes droog en snijd ze in kleine blokjes.
  2. Snijd het bosuitje in dunne ringetjes. Houd een paar ringetjes apart en hak de rest fijn.
  3. Houd een toef koriander apart en hak de rest fijn.
  4. Pers de limoen uit.
  5. Halveer de avocado's en schep met een lepel het vruchtvlees in een wijde kom.
  6. Prak het avocadovruchtvlees met een vork tot een smeuïge massa, er mogen nog brokjes te zien zijn.
  7. Meng vervolgens de tomaatblokjes met de gehakte bosui en koriander door de avocado en sprenkel 1-2 eetlepels limoensap over.
  8. Meng alles tot een smeuïge guacamole en breng op smaak met wat zout en peper of Mexicaanse kruiden.
  9. Doe de guacamole over in een mooie schaal en ganreer met een toef koriander. Serveer met tortillachips.

Guacamole

Ingrediënten

Een Herder mes voor vrouwen!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.

lees meer