De makkelijke Franse keuken

  Posted on   by   Geen reacties

Blader door het nieuwste kookboek van Karin Luiten ‘De makkelijke Franse keuken’ en er gebeurt wat met je … Je krijgt zin om de gerechten te maken, je wilt direct op vakantie naar Frankrijk en je wordt helemaal blij van vele verhaaltjes waar het boek mee geïllustreerd is. Karin Luiten heeft een grote liefde voor Frankrijk, de taal, de mensen en de Franse keuken, en dat spat ervan af. Ze heeft de recepten geselecteerd op toegankelijkheid en dat zorgt ervoor dat je de gerechten ook direct wilt gaan maken. Elk recept wordt ingeleid met een passend verhaaltje en voorzien van een handige tip. Daarnaast is het boek gelardeerd met leuke verhalen over vis in blik, de markt, de brocante, Frans servies en meer. En als ode aan het Franse chanson is een speciale Spotify lijst toegevoegd. Dus tijd voor quiche lorraine, canard à l’orange, île flottante en steak béarnaise.

De makkelijke Franse keuken, Karin Luiten
Te koop bij bol.com


Author: Tilly Sintnicolaas- Food communicatie professional

Mijn specialisme is communicatie over food. Eerst als directeur van het Nederlands Visbureau heel specifiek voor vis, maar met mijn - in 2007 opgerichte - marketingcommunicatiebureau reikt het portfolio verder dan vis. Bij het Bureau van Sintnicolaas komt naast vis, schaal- en schelpdieren ook Iers rundvlees, Zeeuwse kroepoek, duurzaamheidskeurmerken en keukenapparatuur voorbij.
Consumenten inspireren en informeren over food is wel het leukste van ons vak. Op het culinaire platform Uit de Keuken van 8 doen we dat samen met allemaal vakvrouwen. Kennis delen en hopelijk veel mensen blij maken, dat is onze drijfveer.
www.bureausintnicolaas.nl

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *