Onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht!
Soep maken is altijd een heerlijke bezigheid. En omdat je gelijk iets meer maakt heb je ook nog ergens in de week erna een makkelijke dag zonder koken.
Lees meerSuper snel en makkelijk geroosterde groente uit de oven. Schil de wortels schuif ze in de oven en maak de drizzle. Ook heerlijk als snack bij een zaterdagmiddag borrel.
Lees meerEen feestelijk gerecht, waaraan de Pernod of ouzo een heerlijk fris anijsaroma geeft. Je kunt het natuurlijk ook weglaten of vervangen door wat gekneusd venkelzaad. Fruit dit dan wel met de rijst mee.
Lees meerSalie is een van mijn favoriete kruiden en een van de weinige kruiden die bijna het hele jaar rond vers geplukt kan worden in de moestuin. De smaak is sterk en zeer uitgesproken en komt eigenlijk alleen maar tot zijn recht als de blaadjes vers gebruikt wordt. Heel lekker bij varkens en kalfsvlees maar ook in deze risotto met pompoen en buffelmozzarella heel smakelijk! Hoofdgerecht voor 2 personen Bereidingstijd: ca. 30 minuten
Lees meerPiada sfogliata of piadina sfogliata is een Italiaans plat brood uit de regio Emilia-Romagna en wordt als lunch of tussendoortje gegeten. Ze worden gemaakt van bloem varkensvet en gist of zuiveringszout. Je kunt ze net als tortilla's kant en klaar kopen bij sommige supermarkten en bij Italiaanse delicatessezaken. Kun je de originele piada niet kopen gebruik dan grote wraptortilla's. Lunchgerecht voor 3-4 personen Bereidingstijd: 15 minuten
Lees meerPesto maken. Zo eenvoudig en zo lekker, kant en klare verse ravioli met zelfgemaakte pesto gemaakt van hazelnoten, een restje basilicum uit de kas, boeren belegen kaas en olijfolie.
Lees meer