Voorgerecht

Parmaham met aardbeien in balsamicodressing

Voorgerecht

Parmaham met aardbeien in balsamicodressing

Aardbeien zijn al weer volop verkrijgbaar. Serveer ze eens zo simpel mogelijk. Bijvoorbeeld in dit voorgerecht. (Bijna) iedereen vindt het lekker.

Bereidingswijze

  1. Schep in een kom de aardbeien om met de balsamicoazijn, de poedersuiker, de superfijn gehakte peper en een paar korreltjes zout. Marineer ze 2 uur in de koelkast.
  2. Schik de Parmaham op vier borden en schep de gemarineerde aardbeien ernaast.
  3. Garneer eventueel met verse basilicumblaadjes en serveer er warme toast bij.

Parmaham met aardbeien in balsamicodressing

Ingrediënten

Preferred partner: Koken op hout!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.

lees meer