ca. 10 el
Bereidingstijd ca. 5 minuten
Bereidingswijze
- Meng alle ingrediënten. Voeg zout en peper naar smaak toe. Direct gebruiken of nog lekkerder een paar uur laten trekken. ®José van Mil
Ontdek nog meer lekkere recepten
Risotto met asperges
Risotto met asperges maken nu in het aspergeseizoen. Misschien tijd voor een andere bereiding dan de klassieke met ham, ei en gewelde boter. Ham en ei kunnen bij deze risotto gebruikt worden, maar vegetarisch kan ook. Ik maak een aspergebouillon van de schillen en afsnijdsels van de asperge. U kunt kiezen voor een bouillontablet. Voor de kleur kook ik de laatste 5 minuten een handje doperwten mee.
Lees meerZomerse hummusbowl
De laatste foodtrend is deze hummusbowl. Met deze presentatie zet je heel snel een lekkere snack op tafel. Zeker als je kant en klare hummus gebruikt. Schep de hummus met een lepel in een diep bord of kom en vorm met de bolle kant van een lepel een kommetje door het bord te draaien. Vul daarna op met lekkere goodies zoals fetakaas, olijven, stukjes tomaat en komkommer. Garneer met verse kruiden en bestrooi met ras el hanout, paprikapoeder of pul biber. Schenk voor extra smaak en smeuïgheid lekkere olijfolie eroverheen.
Lees meerSpeculaashartjes met amandelen
Het is weer tijd om van de plank te halen. Het was lastig kiezen er staan veel heerlijke recepten in waar je juist deze tijd van het jaar zin in hebt. En zelf Sint zoet bakken is hip zei Clara ooit. Niets is minder waar en het smaak echt veel lekkerder. Alles wat je zelf maakt is veel leuker, zeker als je het samen met de kinderen of kleinkinderen bakt. Wat ons betreft..... geef het bakken en de Sinterklaastraditie door.
Lees meer