Blog

Koken in de Big Green Egg

901 pagina's, 320 recepten, omslag met een , inhoud ook op de zijkant gedrukt, handig los extra werkboek met alle receptuur, 8 cm dik, prachtige fotografie, duidelijke recepten... en nog veel en veel meer.

Blog

Koken in de Big Green Egg

901 pagina's, 320 recepten, omslag met een , inhoud ook op de zijkant gedrukt, handig los extra werkboek met alle receptuur, 8 cm dik, prachtige fotografie, duidelijke recepten... en nog veel en veel meer.

Koken in de Big Green Egg

Een kookboek maken van 904 pagina’s is een behoorlijke team-klus. Van chef tot ontwerper en van fotograaf tot auteur en iedereen die daartussen zit. Maar hoe mooi is het om uiteindelijk het resultaat in je handen te houden. Een boek waar veel mensen heel hard aan gewerkt hebben met als enige doel iets heel bijzonders te maken. Nou dat is gelukt. Ik heb er teksten voor geschreven en redactiewerk gedaan; een bescheiden, maar mooie rol.

Vanaf het moment dat ik het boek Modus Operandi in mijn handen had, was ik helemaal verkocht. En ik ga even opscheppen. Het begint al met het omslag waarin bij elk exemplaar met een laserstraal een BBQ-rooster is gemaakt, dan de hoofdstukken die ook op de voorzijde zijn gedrukt, het losse werkboek waar alle recepten nog een keer in staan en de hoes waarmee deze twee omhuld zijn. En dat is alleen nog maar de buitenkant, want ik weet zeker dat zowel de fotografie als de receptuur, de inleidende teksten en alle culinaire informatie ervoor zorgen dat je aan de slag gaat. Het boek stimuleert ook om niet alleen in de zomermaanden van een buiten kooktoestel te genieten. Juist in de winter geeft het die extra dimensie.

Koop hier Koken in The Big Green Egg – Modus Operandi

YouTube video

https://www.biggreenegg.eu/nl/

het team dat aan Modus Operandi heeft meegewerkt

Auteur

Nelleke van Lindonk

Over de auteur

Nelleke van Lindonk, Haar belangrijkste culinaire woorden zijn: nieuwsgierig, ontdekken, proberen en genieten. In alles wat zij op culinair gebied doet zijn deze woorden van toepassing.
Ook verandering van keuken hoort bij haar. De jarenlange interesse voor en het reizen door Amerika leidde tot het kook/reisboek De Verenigde Smaken van Amerika. Het kookboek Lekker Lang Jong, over hoe belangrijk gezond eten is, schreef zij samen met Clara ten Houte de Lange. En door een bezoek aan Japan, is zij op dit moment gefascineerd door de Japanse keuken. Daarnaast creëert en organiseert zij bijzondere culinaire workshops, evenementen en reizen. Tijdens haar lange carrière in de uitgeverswereld ontwikkelde zij het Blue Band kookboek en produceerde de Chinese Chef kookboeken voor Albert Heijn.

Nelleke van Lindonk – culinaire concepten en kookboek auteur www.vanlindonk.nl

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *