Banketbakkerij & lunchroom Jan de Groot
Op weg naar de HAS hogeschool in Den Bosch liep ik langs de Banketbakkerij & lunchroom van Jan de Groot. Dat dit Bossche bollen specialist van Brabant is wist ik toen nog niet. Nu kan ik alleen nog maar dromen van deze heerlijke traktatie. Stap gerust even uit de trein om dit oer Hollandse gebak te proeven dan weet je hoe het behoort te smaken en wat ik bedoel met echt eten. Bossche bollen zijn voor de echt chocolade liefhebbers, ze zijn rondom ondergedompeld in chocolade glazuur. Moorkoppen worden tot de helft ondergedompeld en hebben vak nog een toef extra slagroom met fruit bovenop. De maat van de Bossche bol is ook groter als een Moorkop. Het soezendeeg van de Bossche bol wordt van onderaf door een klein gaatje helemaal opgevuld met echte slagroom. Moorkoppen worden vaak doorgesneden en opgespoten met slagroom. Voor de duidelijkheid dit is geen betaalde advertentie! Ik wil graag delen hoe echt eten smaakt en waar je bepaalde producten het beste kan eten.
Banketbakkerij & lunchroom Jan de Groot
Stationsweg 24
5211 TW ’s Hertogenbosch
PS. Neem een koeltas met koelelement mee dan kun je er of nog een keer van genieten of thuis uitdelen.
wij hebben ze gisteren gehaald en gegeten maar ze stonken heel erg naar een penetrante pislucht, maar verder vonden we ze wel lekker