Aanmelden online avondje ‘uit’ in de wijngaard

  Posted on   by   Geen reacties

 Online avondje ‘uit’ in de wijngaard

Graag nodigen we je uit voor een feestelijke online wijnproeverij. We nemen je mee in het verhaal achter de Nederlandse wijnbouw, vertellen over de filosofie van het Betuws Wijndomein en proeven 3 wijnen uit de wijnproefbox. Uiteraard zijn al je huisgenoten welkom om mee te proeven en te genieten van deze gezellige virtuele tour bij de wijnboer(in)! Per e-mail sturen we je het proefformulier voor al je wijnnotities en een link naar het ‘Wine Aroma Wheel’ zodat communiceren over geuren en smaken makkelijk zal gaan. Zin om bij deze culinaire avond te zijn of het een wijnliefhebber cadeau te doen? Meld je dan voor 29 mei aan via info@betuwswijndomein.nl onder vermelding van ‘’Uit de keuken van 8’’. Zo weten we zeker dat het wijn & spijs pakket op tijd bij je in huis is!

Online wijnbeleving

Datum: 5 juni 2020

Tijd: 20.30-22.00 uur

 Wijn & spijs pakket €75,00

Incl. verzendkosten en flesje Prepluk Verjus Rosé 375ML t.w.v. €10,00

–            Pond kaas van Zuivelboerderij Noordam

–            Gedroogde worst van Slagerij Knobbout

–            Gerookte paling van Alex Koelewijn

–            LingeParel Wit 750ML

–            LingeWit Cuvée Barrique 750ML

–            LingeRood Cuvée Signature 750ML


Author: José van Mil - Pepper & Salt

José van Mil Pepper & Salt professionele, ervaren foodstylist (foto en film) en receptontwikkelaar
Gespecialiseerd in smakelijke foodstyling en receptontwikkeling inclusief food concepten en producties. Ik denk brand strategisch en doelgroepgericht. Mijn recepten schrijf en kook ik ook met het oog op fotografie; lekker, toegankelijk, gezond, vernieuwend en fotogeniek. Ik werk met veel plezier aan grotere en kleinere producties. Mijn foodstyling en receptuur zijn inzetbaar op alle media waar de foodmarket gebruik van maakt. www.pepper-salt.nl
Ook zaakkundig op het gebied van eten voor kankerpatiënten. www.eten-met-kanker.nl

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *