Blog

Chefsbar Seinpost Scheveningen: toplunch met een view

Chefsbar Seinpost Scheveningen betekent een toplunch of diner met een prachtig zicht op de Noordzee. Sinds kort zijn het Raymond Slats en Maurice Hagenaar die Chefsbar Seinpost weer op de kaart zetten. De hoge waardering in het AD met de Gouden pollepel bevestigt dat ze goed bezig zijn.

Blog

Chefsbar Seinpost Scheveningen: toplunch met een view

Chefsbar Seinpost Scheveningen betekent een toplunch of diner met een prachtig zicht op de Noordzee. Sinds kort zijn het Raymond Slats en Maurice Hagenaar die Chefsbar Seinpost weer op de kaart zetten. De hoge waardering in het AD met de Gouden pollepel bevestigt dat ze goed bezig zijn.

Chefsbar Seinpost Scheveningen: toplunch met een view

Chefsbar Seinpost Scheveningen betekent een toplunch of diner met een view. Het restaurant met een rijke historie, waar onder meer Henk Savelberg grote indruk maakte, heeft een prachtig zicht op de Noordzee. Sinds kort zijn het Raymond Slats en Maurice Hagenaar die Chefsbar Seinpost weer op de kaart zetten. De hoge waardering in de Gouden pollepel van het AD bevestigt dat ze goed bezig zijn.

Toplunch of diner met een view

Chefsbar Seinpost is vooral dineren met een vast, wisselend menu. Maar op vrijdag en zaterdag is het ook mogelijk voor een driegangenlunch te reserveren. Wij raden het van harte aan.

Onze lunch bestond, na drie heerlijke amuses, uit een tartaar van makreel, met geroosterde tomaat en gerookte eidooier, het hoofdgerecht was de in Zeeland gekweekte yellowtail vis, licht gelakt met Japanse Yakiniku en vervolgens gegrild. Het dessert was ook een toppertje: een heerlijke bread pudding van zelfgemaakt desembrood en gedroogde appel. De lunch ging vergezeld van uitstekende wijnen en gefilterd tapwater. Dat alles voor een schappelijke menuprijs van € 45.

Auteur

Tilly Sintnicolaas

Food communicatie professional
Over de auteur

Tilly Sintnicolaas, initiator van Uit de Keuken van 8, gespecialiseerd in communicatie over food met haar eigen marketing-communicatiebureau waar naast vis, schaal- en schelpdieren ook Iers rundvlees, Zeeuwse kroepoek, duurzaamheidskenmerken en keukenapparatuur voorbij komen. ‘Consumenten inspireren en informeren over food is wel het leukste van mijn vak!’
www.bureausintnicolaas.nl

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *