Deze tofusmoothies zijn een heerlijk gezond ontbijtalternatief. Ieder receptje is een royale eenpersoonsportie. Serveer je ze in het weekend: maak dan alle drie de smoothies en serveer ze in kleine glaasjes. Kun je heerlijk proeven.
Bereidingswijze
- Zorg dat alle ingrediënten goed koud zijn.
- Kiwi-tofusmoothie: de kiwi, tofu, sojayoghurt en het druivensap in een blender en blend alles tot een gladde smootihie. Proef en voeg naar smaak limoensap en agavesiroop toe. Schenk in 4 kleine glazen, zet er een rietje in en garneer met een schijfje kiwi of limoen.
- Aardbeien-tofusmoothie: doe de aardbeien, tofu, sojadrink, sinaasappelschil en sinaasappelsap in een blender en blend alles tot een gladde smootihie. Proef en voeg naar smaak citroensap en eventueel een honing of suiker toe. Schenk in 4 (kleine) glazen, zet er een rietje in en garneer met een aardbei.
- Mango-tofusmoothie: doe de mango, tofu, kokos-rijstdrink, geraspte limoenschil en limoen in een blender en blend alles tot een gladde smoothie. Proef en voeg naar smaak gembersiroop toe. Schenk in 4 (kleine) glazen, zet er een rietje in en garneer met een stukje mango.