Buiten deli & lunch Rotterdam

  Posted on   by   1 comment

Wij zijn trots want Anne Marijn Ouwehand die letterlijk mee heeft gebouwd aan Uit de Keuken van 8.nl heeft sinds kort haar eigen horecazaak aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Buiten deli & lunch was al een begrip maar Anne Marijn en haar team hebben aan de kaart en presentatie een nieuwe dimensie gegeven. Wat te denken van Ketelbinkie koffie met chocolade perenbiertaart, of lunch met artisjokken quiche of brood van Menno met ricotta en gegrilde groente. Alles wordt in eigen keuken bereid. De ongedwongen, uitnodigende sfeer maakt Buiten de huiskamer van de Nieuwe Binnenweg. En de naam zegt het al, bij mooi weer is het achterterras geopend. Ook kun je terecht voor delicatessen voor thuis of culinaire cadeau-artikelen. Buiten verzorgt ook catering aan huis.

Sowieso is de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam een plek waar veel gebeurt. Het gevarieerde aanbod van internationale horeca, winkels en boetieks maakt dit deel van Rotterdam – op loopafstand van het centrum – een leuke ontdekkingstocht waard.

Wij wensen Anne Marijn veel succes!

Voor openingstijden en voor het totale aanbod van Buiten Deli & Lunch kijk op buiten010.nl


Author: Tilly Sintnicolaas- Food communicatie professional

Mijn specialisme is communicatie over food. Eerst als directeur van het Nederlands Visbureau heel specifiek voor vis, maar met mijn - in 2007 opgerichte - marketingcommunicatiebureau reikt het portfolio verder dan vis. Bij het Bureau van Sintnicolaas komt naast vis, schaal- en schelpdieren ook Iers rundvlees, Zeeuwse kroepoek, duurzaamheidskeurmerken en keukenapparatuur voorbij.
Consumenten inspireren en informeren over food is wel het leukste van ons vak. Op het culinaire platform Uit de Keuken van 8 doen we dat samen met allemaal vakvrouwen. Kennis delen en hopelijk veel mensen blij maken, dat is onze drijfveer.
www.bureausintnicolaas.nl

1 comment

  1. carlagroentjes@outlook.com' delight catering schreef:

    Wat leuk! We komen snel een keertje langs om te proberen en te proeven! Groetjes Carla

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *