Blog

Buiten deli & lunch Rotterdam

Wij zijn trots want Anne Marijn Ouwehand die letterlijk mee heeft gebouwd aan Uit de Keuken van 8.nl heeft sinds kort haar eigen horecazaak aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Buiten deli & lunch was al een begrip maar Anne Marijn en haar team hebben aan de kaart en presentatie een nieuwe dimensie gegeven. Wat

Blog

Buiten deli & lunch Rotterdam

Wij zijn trots want Anne Marijn Ouwehand die letterlijk mee heeft gebouwd aan Uit de Keuken van 8.nl heeft sinds kort haar eigen horecazaak aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Buiten deli & lunch was al een begrip maar Anne Marijn en haar team hebben aan de kaart en presentatie een nieuwe dimensie gegeven. Wat

Buiten deli & lunch Rotterdam

Wij zijn trots want Anne Marijn Ouwehand die letterlijk mee heeft gebouwd aan Uit de Keuken van 8.nl heeft sinds kort haar eigen horecazaak aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Buiten deli & lunch was al een begrip maar Anne Marijn en haar team hebben aan de kaart en presentatie een nieuwe dimensie gegeven. Wat te denken van Ketelbinkie koffie met chocolade perenbiertaart, of lunch met artisjokken quiche of brood van Menno met ricotta en gegrilde groente. Alles wordt in eigen keuken bereid. De ongedwongen, uitnodigende sfeer maakt Buiten de huiskamer van de Nieuwe Binnenweg. En de naam zegt het al, bij mooi weer is het achterterras geopend. Ook kun je terecht voor delicatessen voor thuis of culinaire cadeau-artikelen. Buiten verzorgt ook catering aan huis.

Sowieso is de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam een plek waar veel gebeurt. Het gevarieerde aanbod van internationale horeca, winkels en boetieks maakt dit deel van Rotterdam – op loopafstand van het centrum – een leuke ontdekkingstocht waard.

Wij wensen Anne Marijn veel succes!

Voor openingstijden en voor het totale aanbod van Buiten Deli & Lunch kijk op buiten010.nl

Auteur

Tilly Sintnicolaas

Food communicatie professional
Over de auteur

Tilly Sintnicolaas, initiator van Uit de Keuken van 8, gespecialiseerd in communicatie over food met haar eigen marketing-communicatiebureau waar naast vis, schaal- en schelpdieren ook Iers rundvlees, Zeeuwse kroepoek, duurzaamheidskenmerken en keukenapparatuur voorbij komen. ‘Consumenten inspireren en informeren over food is wel het leukste van mijn vak!’
www.bureausintnicolaas.nl

Lees meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.