Blog

Asperge-automaat

Ons Brabants dorp heeft sinds dit seizoen een asperge-automaat, wat een innovatie! 24/7 toegang hebben tot het witte goud. De automaat geeft de keuze tussen geschilde of ongeschilde asperges, verschillende kwaliteiten èn ze zijn goed, luchtdicht verpakt.  Je kunt contactloos met bankpas betalen! Wij hebben het over Baarschot, een dorp in Midden-Brabant. De lokale aspergeteler

Blog

Asperge-automaat

Ons Brabants dorp heeft sinds dit seizoen een asperge-automaat, wat een innovatie! 24/7 toegang hebben tot het witte goud. De automaat geeft de keuze tussen geschilde of ongeschilde asperges, verschillende kwaliteiten èn ze zijn goed, luchtdicht verpakt.  Je kunt contactloos met bankpas betalen! Wij hebben het over Baarschot, een dorp in Midden-Brabant. De lokale aspergeteler

Asperge-automaat

Ons Brabants dorp heeft sinds dit seizoen een asperge-automaat, wat een innovatie!

24/7 toegang hebben tot het witte goud. De automaat geeft de keuze tussen geschilde of ongeschilde asperges, verschillende kwaliteiten èn ze zijn goed, luchtdicht verpakt.  Je kunt contactloos met bankpas betalen!

Wij hebben het over Baarschot, een dorp in Midden-Brabant. De lokale aspergeteler had  altijd al verkoop bij zijn bedrijf, maar nu dus ook via een automaat.

Wij zagen ze al eerder, vooral in België: de broodautomaat, de aardbeienautomaat en zelfs de mosselautomaat. Maar nu rukken ze ook op in het Brabantse land: de melkautomaat, de eierenautomaat en de aardbeienautomaat. Consumenten worden er blij van;  kopen bij de boer betekent verse producten van goede kwaliteit , lokaal geproduceerd (footprint), en vaak ook nog eens betaalbaarder.

En de boer/teler houdt controle over een deel van zijn afzet en is niet geheel overgeleverd aan de macht van de grote retail.

Kortom laat maar komen die automaten!

Auteur

Tilly Sintnicolaas

Food communicatie professional
Over de auteur

Tilly Sintnicolaas, initiator van Uit de Keuken van 8, gespecialiseerd in communicatie over food met haar eigen marketing-communicatiebureau waar naast vis, schaal- en schelpdieren ook Iers rundvlees, Zeeuwse kroepoek, duurzaamheidskenmerken en keukenapparatuur voorbij komen. ‘Consumenten inspireren en informeren over food is wel het leukste van mijn vak!’
www.bureausintnicolaas.nl

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *