Blog

Succesvolle Seizoensrecepten

Succesvolle Seizoensrecepten is het 65ste kookboek van Sonja van de Rhoer. Sonja schreef 30 jaar elke week een culinaire column in Trouw. En daarnaast ook heel veel kookboeken.

Blog

Succesvolle Seizoensrecepten

Succesvolle Seizoensrecepten is het 65ste kookboek van Sonja van de Rhoer. Sonja schreef 30 jaar elke week een culinaire column in Trouw. En daarnaast ook heel veel kookboeken.

Succesvolle Seizoensrecepten

Succesvolle Seizoensrecepten is het 65ste kookboek van Sonja van de Rhoer. Sonja is al van jongs af aan bezig met eten en drinken en maakte daar ook haar beroep van. Eerst als docent koken en voedingsleer en later als culinair journalist. Sonja schreef zo’n dertig jaar lang elke week een culinaire column in het dagblad Trouw. En daarnaast dus ook heel veel kookboeken. Waaronder de culinaire klassiekers als Hét Margriet Kookboek en Vegetarisch basiskookboek. Ook voor uitdekeukenvan8.nl schrijft Sonja als gastdocent regelmatig blogs en recepten.

Fantasierijke recepten met wijnadvies

En dan nu haar 65e kookboek Succesvolle Seizoensrecepten boordenvol lekkere en fantasierijke recepten, met elk een eigen wijnadvies. De recepten zijn ingedeeld naar de vier seizoenen, zodat je echt met de seizoenen mee kunt koken. Niet te ingewikkeld, maar wel net een tikje anders door een verrassende toevoeging, een leuke variatie of een spannend combinatie van smaken. En vaak vegetarisch! Sonja lardeert het boek met handige seizoensvariaties, bruikbare tips en uitgebreide productinformatie. De ingrediënten kun je meestal gewoon in de supermarkt kopen, soms in een natuurvoedingswinkel of op de markt. Kortom een heerlijk boek om elke dag opnieuw weer leuke en lekkere ideeën uit op te doen.

Een kookboek voor in de keuken!

Succesvolle Seizoensrecepten is echt een kookboek voor in de keuken. Of zoals Janny van der Heijden in het voorwoord zegt: … dan weet je dat je dit boek vooral op het aanrecht wilt hebben liggen. Het is een kookboek waar je elke dag weer opnieuw in bladert om iets lekkers uit te zoeken. Je kunt dit kookboek ook goed gebruiken om elke week weer een ander weekmenu uit samen te stellen. Met alle variatietips eet je zo elke dan van het jaar weer iets heel anders. De recepten zijn origineel en niet te moeilijk. Je kunt het kookboek Succesvolle Seizoensrecepten hieronder bestellen.

Succesvolle Seizoensrecepten

Sonja van de Rhoer

ISBN 9789083144382

€ 25,-

Auteur

Clara ten Houte de Lange

Over de auteur

Clara ten Houte de Lange – een gezonde lekkerbek

Als ik iéts ben, is het wel een gezonde lekkerbek. Lekker koken is de tool om mijn passie kracht bij te zetten: gezond eten lekker maken. Vanuit Assisti Culinair & Communicatie adviseer ik bedrijven in de foodsector en maak ik recepten, culinaire artikelen en columns voor diverse media en kookboeken. Recepten zijn hét middel om ideeën die je met overtuiging hebt bedacht, te delen en anderen ervan te laten genieten.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *