Blog

Gastauteur Sonja van de Rhoer

Gastauteur Sonja van de Rhoer houdt van lekker en gezond eten in combinatie met een goed glas wijn: Opgegroeid als dochter van een drankengroothandelaar en limonadefabrikant, ben ik van jongs af aan bezig met eten en drinken. Later als docent koken en voedingsleer, en nu al 35 jaar in mijn eigen bedrijf Sonja van de

Blog

Gastauteur Sonja van de Rhoer

Gastauteur Sonja van de Rhoer houdt van lekker en gezond eten in combinatie met een goed glas wijn: Opgegroeid als dochter van een drankengroothandelaar en limonadefabrikant, ben ik van jongs af aan bezig met eten en drinken. Later als docent koken en voedingsleer, en nu al 35 jaar in mijn eigen bedrijf Sonja van de

Gastauteur Sonja van de Rhoer

Gastauteur Sonja van de Rhoer houdt van lekker en gezond eten in combinatie met een goed glas wijn:

Opgegroeid als dochter van een drankengroothandelaar en limonadefabrikant, ben ik van jongs af aan bezig met eten en drinken. Later als docent koken en voedingsleer, en nu al 35 jaar in mijn eigen bedrijf Sonja van de Rhoer Culinaire Producties. Gezond en lekker eten is een vanzelfsprekende combinatie. Dit thema komt altijd terug in mijn werk. In mijn culinaire weblogs voor Ambiance Travel, Golfreiswijzer en mijn eigen website www.culinaireproducties.nl. En natuurlijk in mijn wekelijkse column met recept die ik tot voor kort voor Trouw schreef. Zo ook in mijn ruim 60 kookboeken, waaronder het Margriet kookboek (24ste druk) en het Vegetarisch Basiskookboek. Naast het schrijven ben ik regelmatig op de radio te horen en werk ik als foodstylist. Mijn persoonlijke missie: mensen laten ervaren wat ultieme smaakbeleving is, zodat zij uiteindelijk kiezen voor kwaliteit.

Gastauteur Sonja van de Rhoer deelt in de toekomst regelmatig recepten met uitdekeukenvan8.nl 

 

Auteur

Clara ten Houte de Lange

Over de auteur

Clara ten Houte de Lange – een gezonde lekkerbek

Als ik iéts ben, is het wel een gezonde lekkerbek. Lekker koken is de tool om mijn passie kracht bij te zetten: gezond eten lekker maken. Vanuit Assisti Culinair & Communicatie adviseer ik bedrijven in de foodsector en maak ik recepten, culinaire artikelen en columns voor diverse media en kookboeken. Recepten zijn hét middel om ideeën die je met overtuiging hebt bedacht, te delen en anderen ervan te laten genieten.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *