Gastauteur Sonja van de Rhoer houdt van lekker en gezond eten in combinatie met een goed glas wijn:
Opgegroeid als dochter van een drankengroothandelaar en limonadefabrikant, ben ik van jongs af aan bezig met eten en drinken. Later als docent koken en voedingsleer, en nu al 35 jaar in mijn eigen bedrijf Sonja van de Rhoer Culinaire Producties. Gezond en lekker eten is een vanzelfsprekende combinatie. Dit thema komt altijd terug in mijn werk. In mijn culinaire weblogs voor Ambiance Travel, Golfreiswijzer en mijn eigen website www.culinaireproducties.nl. En natuurlijk in mijn wekelijkse column met recept die ik tot voor kort voor Trouw schreef. Zo ook in mijn ruim 60 kookboeken, waaronder het Margriet kookboek (24ste druk) en het Vegetarisch Basiskookboek. Naast het schrijven ben ik regelmatig op de radio te horen en werk ik als foodstylist. Mijn persoonlijke missie: mensen laten ervaren wat ultieme smaakbeleving is, zodat zij uiteindelijk kiezen voor kwaliteit.
Gastauteur Sonja van de Rhoer deelt in de toekomst regelmatig recepten met uitdekeukenvan8.nl