Filocrackers met rucola-yoghurt en gekonfijte tomaatjes
Als ik van een ingrediënt meer moet kopen dan ik nodig heb in een recept ,maak ik er op andere dagen weer wat anders mee. De overgebleven yoghurt van de muffins van deze week heb ik gebruikt in een lekkere crème voor op deze crackers. De salie van de cantharellen en gnocchi heb ik opgemaakt in de hete bliksem. De bleekselderij heb ik zowel bij hete bliksem als de linzen gebruikt. De manier om niet met restjes te blijven zitten! Klein gerecht voor 2 personen Bereidingstijd ca. 15 minuten en ca. 50 minuten in de oven
Lees meerKonijnenrug met gestoofde courgette
Niet alledaags, maar heerlijk ter afwisseling en in dezelfde tijd te bereiden als een gehaktbal.
Lees meerGegrilde en gegratineerde courgettes
In Belgie kocht ik onlangs een grillpan. Sindsdien lukt het grillen van vis, vlees en groenten beter. Vandaag 2 kleuren courgette.
Lees meerMeiknolletjes met bospeen en kabeljauwhaasje met citroen
Meiknolletjes, witte of wit-roze knolletjes worden ook meiraapjes genoemd. Ze zijn verwant aan koolraap. Van allebei wordt het loof als raapsteeltjes verkocht.
Lees meerPompoensalade met avocado en pompoenpitten
Een kleurige salade. Met kip en linzen hebt u een hoofdgerecht.
Lees meerBlijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.
lees meer