borrelgerecht

Ansjovis met geroosterde paprika

borrelgerecht

Ansjovis met geroosterde paprika

Volgens de Spanjaarden komt de beste ansjovis uit Cantabrië, in het noorden van Spanje, gelegen tussen Asturië en Biskaje. Dit gerecht kom je er veel tegen. Een heerlijke combinatie van zout en zoet.

Bereidingswijze

  1. Rooster de rode paprika in de oven of onder de grill totdat die zwart geblakerd is.
  2. Doe de gegrilde paprika een paar minuten in een plastic zakje zodat de schil makkelijker loskomt.
  3. Snijd de paprika in reepjes
  4. Leg de reepjes op een schaal, doe de ansjovisfilets erover heen en de olijfolie.
  5. Serveer er lekker brood bij.

Ansjovis met geroosterde paprika

Ingrediënten

Een Herder mes voor vrouwen!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.

lees meer