Tag: andijvie

Bijgerecht - 5 februari 2018

Pittige Spaanse andijvie

Pittige Spaanse andijvie met veel knoflook, olijfolie en rode peper. Met azijn haal je de smaak omhoog. Deze verrassende andijvie uit de oven is heerlijk om als bijgerecht met , gevogelte of varkensvlees te eten. Of koud als tapas met een beetje Serranoham.

Lees meer
27 mei 2016

Andijviesalade met rode quinoa

Simpeler kan het eigenlijk niet. Door quinoa te mengen met een sla soort, zorg je voor een goed proteïne gehalte en eindeloos veel mogelijkheden om te variëren. De kleur van de quinoa kun je aanpassen aan de rest van de ingrediënten. De appel en hazelnoten maken de salade compleet. Als je quinoa kookt voor een gerecht, maak altijd wat meer en gebruik dat in een ander gerecht. Eigenlijk is het enige nadeel van quinoa, dat je na het eten wel even in de spiegel moet kijken om te zien of er iets tussen je tanden zit.

Lees meer