De Hollandse Nieuwe is er weer. Heb jij hem al geproefd? Ook dit jaar weer een feest om te eten. De eerste eet ik altijd zo om goed te kunnen proeven. En daarna heerlijk met wat augurk en zelf gesneden uitjes. Dat maakt echt het verschil. En zeg nou zelf hoeveel werk ik het om een uitje te snipperen? En ook dat is een verschil een kleine blokje gesnipperde ui of een in dunne ringetjes gesneden ui. Proef het verschil zelf. De crunch van een fijn gesnipperde ui is precies wat je zoek bij het eten van de zachte haring. Eet iedere week een keer haring op brood. Super gezond, makkelijk en lekker!
You say 'tomato', I say 'tomato'...
In mijn kookstudio in Zaandam heb ik verschillende tomaten of tomatenproducten geproefd. Omdat ik graag wilde weten waar je de lekkerste soep mee kunt maken. Diverse verse tomaten, uit blik gepelde en blokjes en ook tomatenpuree soorten. En als snel proef je wat zoet is en zuur smaakt. Door de verschillen te proeven weet je
Lees meerVerse soep is zo gemaakt
Verse soep is zo gemaakt! Verse soepen zijn gezond en voedzaam. En je kunt oneindig een andere variatie op tafel zetten. Er gaat niets boven een pan zelfgemaakte soep. Ingewikkeld hoeft het niet te zijn. Als je op de markt om je heen kijkt zie je welke groente in het seizoen is. Hiermee maak
Lees meerSuper chef Massimo Bottura #1
'Culi-star' en super chef Massimo Bottura #1, van het beste restaurant van de wereld komt uit Italië. Het restaurant van de beroemde Massimo Bottura is opnieuw uitgeroepen tot beste restaurant van de wereld. Deze topchef kookt al jaren de sterren van de hemel en heeft een heel eigen kijk en filosofie over eten. Het restaurant
Lees meer