De Hollandse Nieuwe is er weer. Heb jij hem al geproefd? Ook dit jaar weer een feest om te eten. De eerste eet ik altijd zo om goed te kunnen proeven. En daarna heerlijk met wat augurk en zelf gesneden uitjes. Dat maakt echt het verschil. En zeg nou zelf hoeveel werk ik het om een uitje te snipperen? En ook dat is een verschil een kleine blokje gesnipperde ui of een in dunne ringetjes gesneden ui. Proef het verschil zelf. De crunch van een fijn gesnipperde ui is precies wat je zoek bij het eten van de zachte haring. Eet iedere week een keer haring op brood. Super gezond, makkelijk en lekker!
Primeur; Zeeuwse hangcultuurmosselen geoogst
We hebben een primeur! De eerste Zeeuwse hangcultuurmosselen van 2017 zijn op zee geoogst. Deze lokale en zuivere vorm van bio landbouw zorgt voor heerlijke mosselen. Mosselen uit Zeeland zijn 100% natuurlijk. Ze hangen aan grote trossen in het water en komen niet op de bodem. Koop nu bij de visboer een bak mosselen. Omdenken;
Lees meerSuper chef Massimo Bottura #1
'Culi-star' en super chef Massimo Bottura #1, van het beste restaurant van de wereld komt uit Italië. Het restaurant van de beroemde Massimo Bottura is opnieuw uitgeroepen tot beste restaurant van de wereld. Deze topchef kookt al jaren de sterren van de hemel en heeft een heel eigen kijk en filosofie over eten. Het restaurant
Lees meerYou say 'tomato', I say 'tomato'...
In mijn kookstudio in Zaandam heb ik verschillende tomaten of tomatenproducten geproefd. Omdat ik graag wilde weten waar je de lekkerste soep mee kunt maken. Diverse verse tomaten, uit blik gepelde en blokjes en ook tomatenpuree soorten. En als snel proef je wat zoet is en zuur smaakt. Door de verschillen te proeven weet je
Lees meer