Blog

Buurtkeukens & Grillende keukenmeiden

Zin in een verzetje? Kijk dan eens op www.buurtkeukens.nl ! Daar kun je een foodtruck reserveren, die dan op jouw oprit kookt voor de hele buurt. Helemaal coronaproof!

Blog

Buurtkeukens & Grillende keukenmeiden

Zin in een verzetje? Kijk dan eens op www.buurtkeukens.nl ! Daar kun je een foodtruck reserveren, die dan op jouw oprit kookt voor de hele buurt. Helemaal coronaproof!

Buurtkeukens & Grillende keukenmeiden

Buurtkeukens & Grillende keukenmeiden. Zin in een verzetje? Kijk dan eens op www.buurtkeukens.nl ! Daar kun je een foodtruck reserveren, die dan op jouw oprit kookt voor de hele buurt. Helemaal coronaproof! Buurtkeukens.nl is initiatief van Jeroen Janssen, die maart 2020 een foodtruck naar zijn buurt haalde voor wat leven in de brouwerij, maar vooral ook om voor deze foodtruck-eigenaar wat omzet te genereren. Dit idee sloeg zo goed aan dat je op buurtkeukens.nl inmiddels keus hebt uit meer dan 200 foodtrucks.

De grillende keukenmeiden

Mijn overbuurvrouw reserveerde zo voor 1 april (geen grap) de foodtruck van De Grillende Keukenmeiden. In deze tot foodtruck omgebouwde paardentrailer bereidden twee gezellige meiden werkelijk verrukkelijke quesadillas van Libanees flatbread met diverse vullingen.

Link om maaltijd te bestellen

Het principe is heel eenvoudig. Nadat je via buurtkeukens.nl jouw favoriete foodtruck hebt gereserveerd krijg je een link toegestuurd, die je royaal deelt via bijvoorbeeld Whatsappgroepen of flyers in de buurt. Met deze link kan dan iedereen enkele dagen tevoren een maaltijd en een afhaaltijdstip kiezen. Helemaal coronaproof: per 5 minuten kunnen 2 bestellers hun gekozen maaltijd afhalen en betalen via PIN.

Ook voor na corona

Buurtkeukens & Grillende keukenmeiden. Ik heb het allemaal van achter mijn keukenraam kunnen volgen. Het liep werkelijk gesmeerd. Alles op afstand en niet te druk, maar wel genoeglijk. Een idee om te onthouden! Zeker ook voor na corona, als het allemaal weer wat losser kan.

Auteur

Clara ten Houte de Lange

Over de auteur

Clara ten Houte de Lange – een gezonde lekkerbek

Als ik iéts ben, is het wel een gezonde lekkerbek. Lekker koken is de tool om mijn passie kracht bij te zetten: gezond eten lekker maken. Vanuit Assisti Culinair & Communicatie adviseer ik bedrijven in de foodsector en maak ik recepten, culinaire artikelen en columns voor diverse media en kookboeken. Recepten zijn hét middel om ideeën die je met overtuiging hebt bedacht, te delen en anderen ervan te laten genieten.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *