Voorgerecht

Quesadillas met tortillachips en guacamole

Voorgerecht

Quesadillas met tortillachips en guacamole

Bereidingswijze

  1. Guacomole: pureer de avocado’s met de bosui en de koriander in een keukenmachine. Breng op smaak met limoensap, chilipoeder en zout en peper.
  2. Bestrooi 2 tortilla’s met kaas, bosui, koriander en eventueel chilipoeder. Leg de andere tortilla’s erop.
  3. Bak de tortilla’s in een pan met anti-aanbaklaag of in een grillpan op matig vuur ongeveer 2-3 minuten tot de kaas gesmolten is. Bak dan de andere kant snel lichtbruin en krokant. Houd eventueel warm in de oven terwijl u de volgende bakt.
  4. Snijd de tortilla’s in punten. Zet de chips, guacamole en chips erbij.

Variaties: beleg de tortilla’s naar keuze met gegrilde groenten, stukjes paprika of chilipeper of gare kip.
Tip: met een salade erbij kan het een snelle maaltijd worden.

Quesadillas met tortillachips en guacamole

Ingrediënten

Een Herder mes voor vrouwen!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.

lees meer