Blog

Wieks scharrelmelk opent boerderijwinkel

Wieks scharrelmelk heeft nu een boerderijwinkel geopend. Wij schreven al eerder enthousiast over de kaas van Wieks scharrelmelk in het Brabantse Diessen. De ondernemende melkveehouder Rik Lagendijk die in coronatijd bij zijn innovatieve melkveebedrijf kaas van zijn scharrelmelk ging verkopen. Niet alleen wij waren enthousiast, het aanbod en de aanpak bleken een schot in de

Blog

Wieks scharrelmelk opent boerderijwinkel

Wieks scharrelmelk heeft nu een boerderijwinkel geopend. Wij schreven al eerder enthousiast over de kaas van Wieks scharrelmelk in het Brabantse Diessen. De ondernemende melkveehouder Rik Lagendijk die in coronatijd bij zijn innovatieve melkveebedrijf kaas van zijn scharrelmelk ging verkopen. Niet alleen wij waren enthousiast, het aanbod en de aanpak bleken een schot in de

Wieks scharrelmelk opent boerderijwinkel

Wieks scharrelmelk heeft nu een boerderijwinkel geopend. Wij schreven al eerder enthousiast over de kaas van Wieks scharrelmelk in het Brabantse Diessen. De ondernemende melkveehouder Rik Lagendijk die in coronatijd bij zijn innovatieve melkveebedrijf kaas van zijn scharrelmelk ging verkopen. Niet alleen wij waren enthousiast, het aanbod en de aanpak bleken een schot in de roos. Nu een klein jaartje later is er, een heuse prachtige boerderijwinkel geopend. Een winkel met niet alleen topkaas van kaasmakerij de Ruurhoeve maar een totaalaanbod van heerlijke, bijzondere delicatessen en kado-artikelen. De winkel wordt via een glaswand gescheiden van een vrije uitloopstal waar jonge kalfjes tijdelijk verblijven. Wie in de buurt is of een ommetje wil maken, moet er zeker langs gaan. De winkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. Lees ook Onderscheidende kaas van boer Wieks scharrelmelk.

Auteur

Tilly Sintnicolaas

Food communicatie professional
Over de auteur

Tilly Sintnicolaas, initiator van Uit de Keuken van 8, gespecialiseerd in communicatie over food met haar eigen marketing-communicatiebureau waar naast vis, schaal- en schelpdieren ook Iers rundvlees, Zeeuwse kroepoek, duurzaamheidskenmerken en keukenapparatuur voorbij komen. ‘Consumenten inspireren en informeren over food is wel het leukste van mijn vak!’
www.bureausintnicolaas.nl

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *