Cooking method: Oven
Gevulde speculaas met sinaasappel
Gevulde speculaas maken is helemaal niet moeilijk en qua smaak minstens zo lekker als die van de banketbakker! Ik voeg altijd een vleugje sinaasappel toe, dat geeft de speculaas een heerlijke smaak en maakt hem net even anders dan alle andere gevulde speculaas. Gebruik amandelspijs van goede kwaliteit en roomboter die ingrediënten zijn onmisbaar voor een lekkere gevulde speculaas. Het is wel iets duurder maar dat is het dubbel en dwars waard. Als je eenmaal een keer homemade speculaas gegeten hebt wil je gewoon niets anders meer.
Lees meerGeroosterde groenten met rash el hanout en feta
Vandaag vegetarisch. Geroosterde groenten is een van mijn favorieten. Je kunt het goed voorbereiden en de oven doet het meeste werk!
Lees meerAziatische schar met snijbiet en komkommersalade
Schar bakken in de oven. Een beetje van mij zelf en een beetje uit de Chinese keuken. Bij mijn Chinese familie wordt vis altijd van kop tot staart geserveerd. Een grote tarbot met zoute zwarte boontjes behoort tot één van onze favorieten. Dit recept met schar is een variatie op het familierecept.
Lees meer