Onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht!
Zelf pindakaas maken is echt een fluitje van een cent. Dat is ook zo want in 10 minuten heb je een zelfgemaakte pot pindakaas! Zelf pindakaas maken heeft als voordeel dat er, in tegenstelling tot fabriekspindakaas, geen suiker aan wordt toegevoegd. En... zelfgemaakte pindakaas is natuurlijk veel lekkerder dan de kant en klaar gekochte pindakaas. Maak eens pindakaas met de kinderen of kleinkinderen en dan samen smullen van een lekkere boterham met pindakaas met als extraatje frisse plakjes komkommer. Voor 200 ml Bereidingstijd: ± 10 minuten
Lees meerDoor het deegstrikje wordt dit simpele borrelhapje omgetoverd tot een speciaal eetgeschenk. Dit gerecht is ideaal voor kinderen om in het weekend, op de woensdagmiddag of tijdens de vakantiedagen te laten maken. Alleen bij de strikjes kunnen ze wel wat hulp gebruiken, want dat is een een beetje een priegel karweitje.
Lees meerHummus, humus, humous, hoummous of hoemoes.... hoe je het ook schrijft het is een heerlijke dip uit het midden-oosten. Een favoriet bij mensen die plantaardig eten. En ook tijdens het gourmetten fijn voor op een stukje stokbrood of gewoon bij een stukje gebakken vis of vlees.
Lees meer