Onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht!
In het voorjaar als de eerste rabarber weer omhoog komt heb ik er nog meer zin in dan in de zomermaanden. Elke dag taart eten is ook zo wat dus een jam er mee maken is heel fijn. Je kunt de jam ook heel goed door de yoghurt roeren voor een snel doordeweeks nagerecht, bij het ontbijt door de muesli of een lekker laagje op de cake van de slagroomtaart.
Lees meerRabarber is het hele jaar te koop maar eigenlijk mag je rabarber uit eigen moestuin ongeveer tot de langste dag trekken. Daarna moet de plant net als de aspergeplanten weer energie op doen voor het volgende jaar. Ik heb echter zoveel rabarber staan dat ik die wet met voeten treed en eerlijk gezegd merk ik niet dat mijn rabarber het jaar erop minder groeit. Er worden dus veel gerechten met rabarber gemaakt. Deze rabarberkruimeltaart is een van onze favorieten. Bereidingstijd: 40 minuten incl. wachttijd Oventijd: 30 minuten Voor 6-8 punten
Lees meer