Onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht!
Op mijn goodfoodtrip naar Malaga heb ik op het platteland in de bergen een heerlijke spaanse aardappeltortilla gegeten. Dit was een mooie hoge aardappeltaart met champignons. Het werd geserveerd met ernaast een kom koude paprikadipsaus, ofwel 'samorejo'. Aardappeltortilla is heerlijk om als tapas te serveren. Je kunt het ook als vegetarische (glutenvrije) lunch serveren met een toef sla of als bijgerecht bij gevogelte of vlees. Bekijk ook het tortilla recept van Clara.
Lees meerDeze rode paprikasoep met een tonijnspiesje is een heerlijk verwarmend soepje, boordevol vitamine C. Ik rooster de paprika's, zo'n 20 minuten, in open vlam of in de oven zodat ik de velletjes er makkelijk af kan trekken. Roosteren geeft vooral ook een lekkere smaak. Voor een snellere soep kun je ook paprika's in stukjes meebakken met ui en knoflook.
Lees meerHummus is zoveel leuker als het felgekleurd is! Maak een hoeveelheid hummus en voeg er de paprika's naar keuze aan toe - rode, groene of gele. Serveer er de kerstomaatjes en crudité's bij.
Lees meer