Mojito van vlierbloesemsiroop uit het LEAFS kookboek

Door José van Mil - Pepper & Salt  , ,   

april 23, 2017

Carola: “Dit is een alcoholvrije cocktail die er prachtig uitziet en zo lekker is dat je ervan blijft drinken. Ik serveer de cocktail graag voorafgaand aan een kookles en dat is altijd een succes. Mooi in een glazen schenkkan of een leuke fles.”

Klik hier voor mijn recensie over het LEAFS kookboek

  • Bereidingstijd: 5 min

Ingrediënten

ijsblokjes of crushed ijs

vlierbloesemsiroop

1 handvol verse munttakjes

4 druppeltjes rozenwater

1 fles bruiswater

Bereidingswijze

1Vul 4 mooie glazen tot de helft met ijs.

2Voeg vlierbloesemsiroop naar smaak toe en doe in elk glas een druppeltje rozenwater.

3Vul aan met bubbeltjeswater. Verdeel de takjes munt over de glazen.

Het rozenwater kun je ook een schijfje limoen en wat limoensap nemen. Wil je een grote hoeveelheid aan cocktails voorbereiden, gebruik dan plat water. Het is zo jammer als de bubbeltjes verdwijnen. Wil je dit drankje graag serveren maar heb je geen vlierbloesemsiroop gemaakt? Geen paniek. Het is tegenwoordig ook te koop, maar zelfgemaakt is natuurlijk wel het lekkerst.

00:00

0 Reacties

All fields and a star-rating are required to submit a review.