Heldere groentebouillon met wortel en bosui
Heldere groentebouillon met wortel en bosui

Heldere groentebouillon met wortel en bosui

Door Marijke Sterk - Marijke's Media Keuken  ,     

april 6, 2017

Met de bouillon van het basisrecept voor groentebouillon en een klein beetje verse groenten maak je in een handomdraai een smakelijk voorgerecht.

Voorgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: ± 10 minuten

Ingrediënten

800 ml zelfgemaakte groentebouillon

4 worteltjes

4-6 champignons, in dunne plakjes

½ bosuitje, in schuine ringetjes

1-2 el fijngesneden platte peterselie

Bereidingswijze

1Breng de bouillon met de wortelplakjes aan de kook en kook 2 min. op een laag vuur door.

2Voeg de champignons en de bosui toe en neem de pan van het vuur.

3Schep de bouillon in borden of kommen en garneer met de peterselie.

00:00

0 Reacties

All fields and a star-rating are required to submit a review.