Bijgerecht

Gebarsten tomaten en champignons

Bijgerecht

Gebarsten tomaten en champignons

Dit is misschien wel het simpelste recept dat ik ooit gemaakt heb, maar ik vond het perfect.  Ook omdat het ingrediënten zijn die ik bijna altijd wel in huis heb. Het recept komt van chef Suzy Smith van Pub 32 in Sarasota, Florida.

Bereidingswijze

  1. Verhit de oven tot 210 graden.
  2. Doe alle ingrediënten in een vierkante ovenschaal (ca. 22 x 22 cm) en bestrooi flink met zout en peper. Het is de bedoeling dat de olie alles goed bedekt, maar de tomaatjes niet meer dan de helft.
  3. Zet de schaal 10 minuten in de oven. Schud alles een keer goed door elkaar en zet de schaal nog een keer 10 minuten in de oven. Voeg de rozemarijn toe en serveer.

Gebarsten tomaten en champignons

Ingrediënten

Een Herder mes voor vrouwen!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.

lees meer