Blog

Top 10 feestelijke hoofdgerechten

Mistletoe, lichtjes, open haard, samenzijn, oliebollen, kerststol, eggnog, de warmte binnen en de kou buiten – de feestdagen zijn er weer. Het is een spannende tijd om in de keuken te staan, daarom onze top 10 feestelijke hoofdgerechten.

Blog

Top 10 feestelijke hoofdgerechten

Mistletoe, lichtjes, open haard, samenzijn, oliebollen, kerststol, eggnog, de warmte binnen en de kou buiten – de feestdagen zijn er weer. Het is een spannende tijd om in de keuken te staan, daarom onze top 10 feestelijke hoofdgerechten.

Top 10 feestelijke hoofdgerechten

·         Risotto met koningsboleet en prei (vega)
Bekijk het recept hier

·         Hertenbiefstuk met paprika jus (vlees)
Bekijk het recept hier

·         Geroosterd varkensnootje met laurierzout (vlees)
Bekijk het recept hier

·         Feestelijke zalm uit de oven (vis)
Bekijk het recept hier

·         Stoofvlees, de feestdagen topper (vlees)
Bekijk het recept hier

·         Groentepastei met tulum kaas (vega)
Bekijk het recept hier

·         Lamsschouder met venkelzaad, gepofte knoflook en tomaten (vlees)
Bekijk het recept hier

·         Haasfilet met granaatappel-kaneeljus en truffelaardappelpuree met spitskool (vlees)
Bekijk het recept hier

·         Kalkoenfilet met walnoten en cranberry’s uit de oven (vlees)
Bekijk het recept hier

·         Kerstpastei met appeltjes en rozemarijn (vlees)
Bekijk het recept hier

Auteur

Tilly Sintnicolaas

Food communicatie professional
Over de auteur

Tilly Sintnicolaas, initiator van Uit de Keuken van 8, gespecialiseerd in communicatie over food met haar eigen marketing-communicatiebureau waar naast vis, schaal- en schelpdieren ook Iers rundvlees, Zeeuwse kroepoek, duurzaamheidskenmerken en keukenapparatuur voorbij komen. ‘Consumenten inspireren en informeren over food is wel het leukste van mijn vak!’
www.bureausintnicolaas.nl

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *