Blog

Restaurant HOOG VUUR

HOOG VUUR in Amersfoort is mijn restaurant! Industrieel en toch ook huiselijk. Een beetje jaren vijftig en toch ook modern. Gezellig en vooral ook heerlijk warm. Daar zorgen de drie immense op hout gestookte ovens voor. Die houden niet alleen de tot restaurant omgetoverde hoge fabriekshal van de oude Prodentfabriek in Amersfoort aangenaam warm, ze

Blog

Restaurant HOOG VUUR

HOOG VUUR in Amersfoort is mijn restaurant! Industrieel en toch ook huiselijk. Een beetje jaren vijftig en toch ook modern. Gezellig en vooral ook heerlijk warm. Daar zorgen de drie immense op hout gestookte ovens voor. Die houden niet alleen de tot restaurant omgetoverde hoge fabriekshal van de oude Prodentfabriek in Amersfoort aangenaam warm, ze

Restaurant HOOG VUUR

HOOG VUUR in Amersfoort is mijn restaurant! Industrieel en toch ook huiselijk. Een beetje jaren vijftig en toch ook modern. Gezellig en vooral ook heerlijk warm. Daar zorgen de drie immense op hout gestookte ovens voor. Die houden niet alleen de tot restaurant omgetoverde hoge fabriekshal van de oude Prodentfabriek in Amersfoort aangenaam warm, ze zijn ook dé warmtebron in de keuken. Alle warme gerechten op de kaart worden in die ovens bereid. Het eten is er simpel en doeltreffend, en o zo lekker! Je eet er vis, vlees of vegetarisch, ambachtelijk bereid met een eerlijke en liefst lokale achtergrond. En altijd met lekker veel groenten. Je drinkt er wijn of één van de zelfgemaakte biertjes. Kortom HOOG VUUR is een restaurant waar ik me thuis voel.

HOOG VUUR in De Nieuwe Stad in Amersfoort www.hoogvuur.nl.

Als je meer wilt weten over waar het rundvlees bij HOOG VUUR Vandaan komt kijk dan op https://uitdekeukenvan8.nl/mannenvlees/

Auteur

Clara ten Houte de Lange

Over de auteur

Clara ten Houte de Lange (1955-2024)

Clara ten Houte de Lange heeft aan de wieg gestaan van Uit de Keuken van 8. Een vakvrouw die haar hele werkend leven heeft gewijd aan: gezond eten lekker maken.
Recepten zag Clara als hét middel om ideeën die je met overtuiging hebt bedacht, te delen en anderen ervan te laten genieten.
Gelukkig heeft Clara ook op Uit de Keuken van 8 een mooie culinaire erfenis achtergelaten met meer dan 130 heerlijke, gezonde recepten.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *