HOOG VUUR in Amersfoort is mijn restaurant! Industrieel en toch ook huiselijk. Een beetje jaren vijftig en toch ook modern. Gezellig en vooral ook heerlijk warm. Daar zorgen de drie immense op hout gestookte ovens voor. Die houden niet alleen de tot restaurant omgetoverde hoge fabriekshal van de oude Prodentfabriek in Amersfoort aangenaam warm, ze zijn ook dé warmtebron in de keuken. Alle warme gerechten op de kaart worden in die ovens bereid. Het eten is er simpel en doeltreffend, en o zo lekker! Je eet er vis, vlees of vegetarisch, ambachtelijk bereid met een eerlijke en liefst lokale achtergrond. En altijd met lekker veel groenten. Je drinkt er wijn of één van de zelfgemaakte biertjes. Kortom HOOG VUUR is een restaurant waar ik me thuis voel.
HOOG VUUR in De Nieuwe Stad in Amersfoort www.hoogvuur.nl.
Als je meer wilt weten over waar het rundvlees bij HOOG VUUR Vandaan komt kijk dan op https://uitdekeukenvan8.nl/mannenvlees/