Voorjaarsstamppotje snijbonen-prei met komijnekaas

Voorjaarsstamppotje snijbonen-prei met komijnekaas

Gewoon simpel en lekker genieten.

Bereidingswijze

  1. Kook in een ruim pan de aardappelen met de gepelde tenen knoflook in ca. 20 minuten gaar. Verhit intussen in een kleine braadpan de olie en fruit de prei en sjalot hierin 3 minuten. Voeg de snijbonen en 3 eetlepels water toe en stoof de groenten afgedekt in ca. 10 minuten gaar.
  2. Verwarm de grill van de oven voor.
  3. Giet de aardappels af, voeg de melk toe, breng aan de kook en stamp de aardappels met de knoflook tot puree. Schep de puree en de stukjes komijnekaas door de gare groenten. Proef en breng op smaak met zout en peper.
  4. Leg de plakken komijnekaas erop en laat de kaas snel onder de grill smelten, maar zeker niet kleuren.

Je kunt dit gerecht natuurlijk ook in gewone pannen bereiden, de stamppot vervolgens overdoen in een ovenschaal en dan de plakken kaas erop leggen.

Voorjaarsstamppotje snijbonen-prei met komijnekaas

Ingrediënten

Een Herder mes voor vrouwen!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.

lees meer