Hoofdgerecht

Spinazie met ei en mozzarella

Hoofdgerecht

Spinazie met ei en mozzarella

Dit is echt zo’n snel ‘door de week’recept met ingrediënten die je in huis hebt en waarvan je meteen weet, dit maken we vaker!

Bereidingswijze

  1. Verwarm de olijfolie in een wok en roerbak de ui en rode en oranje paprika 1-2 minuten. Voeg hand voor hand de spinazie toe en verwarm al omscheppend tot de blaadjes net slinken.
  2. Schep de tomaatjes met wat zout en peper erdoor en maak 2 holletjes waar je de eieren boven breekt. Scheur de mozzarella boven de spinazie in stukken en warm alles nog 3-4 minuten door tot het eiwit stolt en de mozzarella begint te smelten. Maal er nog wat zout en peper boven.
  3. Serveer de spinazie met pasta of gebakken aardappeltjes en strooi er wat geraspte pecorino of andere kaas over.

Spinazie met ei en mozzarella

Ingrediënten

Een Herder mes voor vrouwen!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.

lees meer