Voorgerecht

Simpele Braciole

Voorgerecht

Simpele Braciole

 

Voorgerecht, borrelhapje of lunch, braciole is altijd een succes. Zeker een ideaal gerecht als je gasten hebt omdat het goed voor te bereiden is en in 2 minuten op tafel kan staan.

 

Bereidingswijze

  1. Leg een plakje carpaccio op een snijplank, leg er een stukje ham en wat geitenkaas op. Rol het geheel op, bedek met een blaadje salie en steek de braciole dicht met een prikker.
  2. Leg alle rolletjes naast elkaar in een grote koekenpan met deksel. Tot zover kun je het prima voorbereiden. Vlak voordat je het gerecht gaat serveren zet je het vuur aan, doe je een scheutje olijfolie en een halve eetlepel boter in de pan. Je bakt de rolletjes dan in 1,5 minuut, met het deksel op de pan, klaar.

Simpele Braciole

Ingrediënten

Een Herder mes voor vrouwen!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en aanbiedingen over de keuken van acht met onze nieuwsbrief.

lees meer